• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tillsammans gör vi skillnad – på riktigt!

I tider som är lite svårare så står vi redo att hjälpa till att stödja våra privatkunder, företag och samhällets övriga funktioner utifrån den rådande situation som Covid-19 orsakat.

Vi ser att företag kämpar för att anpassa sin verksamhet och på bästa sätt försöker hitta nya arbetssätt inför de arbetstoppar, sjukfrånvaro och utmaningar de står inför.

Vi ser hur privatpersoner ställer upp för varandra, nära och anhöriga, kanske mer än någonsin nu. Vi ser även att det är svårt att få ihop tidspusslet för att hjälpa till med matinköp och andra hushållssysslor.

I allt detta är vi, våra medarbetare och kunder, starka tillsammans och med tillförsikt och respekt gör vi skillnad på riktigt. Med extra omsorg, omtanke om allas trygghet och hälsa lägger vi fokus på att anpassa våra arbetssätt och tjänster.

Vänligen,
Joakim Borén
VD FemtioFemPlus AB

Vi hjälper er lite extra och mer anpassat!

För företag:

  • Bemanning av längre/ kortare uppdrag
  • Extra städ av era lokaler

För privatpersoner:

  • Matinköp
  • Extra städning

Instruktioner i dagsläget

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller oss uppdaterade med senaste informationen gällande Covid 19 och dess utveckling.

  • Våra medarbetare har fått information som grundar sig i rådande riktlinjer för hur de är extra noga med sin handhygien.
  • För att minska smittspridningen är våra medarbetare hemma vid symptom som snuva, hosta eller feber.  Vi ser att ni som kund vid samma symptom hör av er till oss.
  • Allmänna råd till personer över 70 år är att begränsa sina sociala kontakter, genom att undvika folksamlingar, åka allmänna färdmedel och kollektivtrafik, handla i affärer eller vara i andra offentliga lokaler.

Vi kontaktar dig

Ett enklare liv börjar här. Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra trevliga kontaktpersoner dig med mer information.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg med över 100 lokalkontor i Sverige.

0200-338 950 - Ekonomi
0424-004 852 - Helsingborg
0200-112 555 - Växel

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Bli medarbetare

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Visste du att vi även söker efter dig som inte fyllt 55?

 

Läs vidare och ansök