• Kontakta FemtioFemPlus Lund

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi till dig snart!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0705-15 19 38

Fönsterputsning i Lund

Vill du också ha skinande fönster som släpper in allt solljus? Årstiderna är obarmhärtiga mot våra fönster och därför kan det vara skönt att ta hjälp med fönsterputsning. Vi tillhandahåller professionell utrustning och garanterar ett fläckfritt resultat.

Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan få skinande rena fönster!

Ulla-Britt_Pettersson_stadning_lundStädteamet i Lund

Anlitar du oss för att sköta fönsterputsning kan du träffa på Birgitta, som har arbetat inom många olika yrkesområden. Hon har ofta haft roller som kräver en organisatorisk förmåga och det kommer väl till pass när man ska göra i ordning! Även Britt är en av de som ingår i vårt städteam, hon gör jobbet snabbt och smidigt, något som underlättar vid fönsterputsning. Ring eller mejla så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig med fönsterputs.

Bengt Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Lund

 

Din glasklara vardag börjar här!

Vad kostar fönsterputsning hos dig? Få eget prisförslag här!

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.