Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus i Lund!

Verksamhetsansvariga och franchisetagare hos FemtioFemPlus i Lund

Våra kunder uppskattar våra medarbetare för att de gör ett bra jobb: de är noggranna och trevliga. Ofta frågar kunderna efter samma person som tidigare har utfört tjänster hos dem just för att de blev så nöjda första gången. Våra medarbetare tycker att det är lika trevligt att få komma ut till våra kunder och hjälpa dem i vardagen!

Jag driver verksamheten tillsammans med min fru Mona. Vi fastnade för FemtioFemPlus för att vi tyckte att det var ett bra upplägg och vi blev mycket inspirerade när vi träffade Jan, grundaren av FemtioFemPlus. Det roligaste med att vara franchisetagare för FemtioFemPlus är att vi får träffa så många människor, både kunder och medarbetare. För oss är den sociala biten viktig och den försöker vi ta tillvara på så ofta som det går. Vi ser fram emot att hjälpa dig som bor i Lund, Staffanstorp, Kävlinge, Lomma och Landskrona med omnejd.

Bengt Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Lund

Bengt-Nilsson

Bengt Nilsson

Mona-Nilsson

Mona Nilsson

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Lund är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0705-15 19 38

Telefontider mån-fre 09-13.