• Hidden
  • Kontakta FemtioFemPlus Linköping

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Nytt! Se pris för hemstäd i Linköping (öppnas i nytt fönster)

Hemstädning i Linköping

Städning med säkerhet och kundgaranti. FemtioFemPlus – Det rätta valet av städfirma för dig.

Kollektivavtal

Att ge personalen rätt lön och förmåner är för oss bästa sättet att garantera resultat samt din trygghet. Om en städare kan leva på sin lön utförs ett bättre arbete plus att kunden kan känna sig säker och trygg – Det är ett självklart val för oss.

Så även om du inte väljer oss, se till att ditt val har och följer kollektivavtal. Det är bästa sättet att skapa trygghet för dig själv…

Självklart vill du veta att det är en pålitlig person som kommer till er och städar. Kollektivavtalet innebär att all vår personal har skrivit på ett anställningsavtal. I samband med det gör vi en bakgrunds- och referenskontroll. Så du kan känna dig säker på att det är en pålitlig person som kommer hem till dig.

Försäkringar och trygghet

FemtioFemPlus AB huvudkontor i Helsingborg tecknar gemensamma försäkringar för våra kontor runt om i Sverige. Därigenom är du, din bostad samt vår personal i trygga händer. För det är ju så att en olycka kan hända och något kanske går sönder. För dig som önskar skickar vi gärna lite mer info om våra försäkringar.

Resultatgaranti

Även med rätt förutsättningar och planering kan det tyvärr bli fel ibland. Då kontaktar du bara oss så kommer vi och rättar till. Det är så vi tycker att en resultatgaranti ska se ut. Sen finns de dom som garanterar att dom aldrig gör fel men just det tvivlar vi på….

Låt våra medarbetare underlätta din vardag

FemtioFemPlus är en av Sveriges största leverantörer av hushållsnära tjänster och företagstjänster. Med fokus på kvalitet, trygghet och personlig service underlättar våra medarbetare vardagen för tusentals kunder i Sverige och Finland. Städning levererad med glädje, stolthet och kvalitet!

 

Ta kontakt direkt via formuläret!Innehållet på sidan senast granskat 2022-06-01 av Ulf-Ola Severinsson.

Kostnadsuppskattning hemstäd

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.

Bli medarbetare

Ge gärna ett omdöme om FemtioFemPlus Linköping!

Du är välkommen att ge ett omdöme om oss på länkarna nedan. Detta hjälper andra som söker efter hushållsnära tjänster att hitta rätt leverantör.


Betygsätt FemtioFemPlus Linköping på Google