• Hidden
  • Kontakta FemtioFemPlus Linköping

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Fönsterputsning i Linköping

Trött på att putsa och osäker på hur man får fönstren riktigt rena? Vi gör gärna jobbet åt dig! Vi har kunniga fönsterputsare som verkligen tycker om att putsa fönster. Inga ränder eller prickar!

Fönsterputsning kan vara både tungt och pilligt. Oavsett om balansen sviktar eller om du vill använda din tid till annat, så kan vi hjälpa dig att få dina fönster skinande rena! Vi tar självklart med oss kvalitetsutrustning (vissa kallar det proffsutrustning). Du vet väl om att fönsterputsning även kan köpas till i våra övriga städtjänster!

FemtioFemPlus Linköping har fasta priser på fönsterputsning. Genom att gå igenom guiden till höger kan du snabbt få ett prisförslag från oss!

Vi hoppas få förtroendet att få putsa era fönster i år och framöver!

Ulf-Ola Severinsson
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i LinköpingInnehållet på sidan senast granskat 2021-11-01 av Ulf-Ola Severinsson.

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Bli medarbetare

Ge gärna ett omdöme om FemtioFemPlus Linköping!

Du är välkommen att ge ett omdöme om oss på länkarna nedan. Detta hjälper andra som söker efter hushållsnära tjänster att hitta rätt leverantör.


Betygsätt FemtioFemPlus Linköping på Google