Välkommen till FemtioFemPlus i Linköping! Vi erbjuder olika typer av hushållsnära tjänster så som hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Dessutom hjälper vi dig gärna med finsnickeri, målning och tapetsering samt företagstjänster så som kontorsstädning, fastighetsskötsel.

 

 

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Linköping

Våra kunder kan lita på att vi kommer när vi ska och att vi utför jobbet till bra kvalitet. Mina medarbetare är engagerade, kunniga och trevliga och de levererar precis vad de lovat och lite till! För oss är långsiktiga bra relationer viktigt, därför skickar vi samma personal varje gång vid återkommande uppdrag.

Många av mina medarbetare är erfarna seniorer som ville göra något nytt. De trivs med den sociala interaktionen i arbetet och att kunna höja livskvaliteten för våra kunder. Jag känner precis likadant! Jag har en ingenjörsbakgrund och har tidigare arbetat mycket inom servicebranschen. Anledningen till att jag startade upp FemtioFemPlus i Linköping var för att jag vill erbjuda bra hjälp i vardagen till mina medmänniskor.

Ta gärna kontakt med mig för att höra mer om hur din vardag kan bli enklare!

Ulf-Ola Severinsson
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i Linköping

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Linköping är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0761-91 51 41

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.