• Hidden
  • Kontakta FemtioFemPlus Linköping

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
0761-91 51 41

Välkommen till FemtioFemPlus i Linköping!

Vi erbjuder RUT-tjänster så som hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete samt ROT-tjänster med snickare och målare.

Företag uppskattar vår behovsstyrda flexibla bemanning av tjänster som t.ex städning, lagerarbete, montering och administration.

Vill du lägga din tid och energi på roligare saker än städning? Då hjälper vi er gärna! Oavsett om det är återkommande hemstädning eller en flyttstädning.
Vill ni kunna lägga allt fokus på den egna huvudverksamheten? Överlåt städning och fastighetsskötsel till oss!
Vår verksamhet är beroende av pigga och glada seniorer. Vill du ha en extra inkomst och sysselsättning som dessutom är social och givande?

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Linköping

Våra kunder kan lita på att vi kommer när vi ska och att vi utför jobbet till bra kvalitet. Mina medarbetare är engagerade, kunniga och trevliga och de levererar precis vad de lovat och lite till! För oss är långsiktiga bra relationer viktigt, därför skickar vi samma personal varje gång vid återkommande uppdrag.

Många av mina medarbetare är erfarna seniorer som ville göra något nytt. De trivs med den sociala interaktionen i arbetet och att kunna höja livskvaliteten för våra kunder. Jag känner precis likadant! Jag har en ingenjörsbakgrund och har tidigare arbetat mycket inom servicebranschen. Anledningen till att jag startade upp FemtioFemPlus i Linköping var för att jag vill erbjuda bra hjälp i vardagen till mina medmänniskor.

Ta gärna kontakt med mig för att höra mer om hur din vardag kan bli enklare!

Ulf-Ola Severinsson
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i Linköping

Ge gärna ett omdöme om FemtioFemPlus Linköping!

Du är välkommen att ge ett omdöme om oss på länkarna nedan. Detta hjälper andra som söker efter hushållsnära tjänster att hitta rätt leverantör.


Betygsätt FemtioFemPlus Linköping på Google