Vi på FemtioFemPlus på Lidingö vänder oss till privatpersoner men även företag. Vi erbjuder många typer av traditionella, hushållsnära tjänster, exempelvis hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Då vi även besitter stor kunskap inom IT erbjuder vi dig som kund diverse olika IT-tjänster. Åt företag hjälper vi gärna till med kontorsstädning, olika typer av fastighetsskötsel samt IT-tjänster. Kontakta gärna oss på FemtioFemPlus på Lidingö redan idag – vi gör din vardag enklare!

Franchisetagare FemtioFemPlus Lidingö

För oss på FemtioFemPlus på Lidingö är det viktigaste att du som kund blir nöjd med det vi gör för dig. Vår förhoppning är att göra dig så nöjd att du kanske till och med rekommenderar oss för nära och kära, grannar eller bekanta. Vi är fullt medvetna om att vardagen kan vara stressig och att ork eller förmåga inte alltid räcker till. Vi på FemtioFemPlus på Lidingö och våra medarbetare vill avlasta dig i din vardag genom att förmedla glädje, erfarenhet och kvalitet till dig. Utöver att våra medarbetare är duktiga, flexibla och lyhörda för dina önskemål, arbetar de inte för att de måste utan för att de faktiskt vill göra det.

För FemtioFemPlus på Lidingö står du som kund i centrum och vi stimuleras av att leverera tjänster som faktiskt har betydelse och gör skillnad för dig i din vardag. Varmt välkommen att kontakta oss!

Kjell Hedlund och Thomas Jonsson, Franchisetagare på Lidingö

 

 

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
FemtioFemPlus på Lidingö är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0702 711 636

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.