Trädbeskärning i Kristianstad

Börjar träden i trädgården skymma solen för mycket? Eller har du kanske träd som börjar växa snett eller buskar som börjar bli vildvuxna?

Vi beskär både buskar och träd. Vissa växter ska beskäras på våren och andra på hösten, och våra medarbetare utför uppdrag oavsett säsong.

GoranTrädgårdsteamet i Kristianstad

Anlitar du oss för trädgårdsskötsel kanske du får träffa Göran. Han har bott på gård i större delen av sitt liv och har ett stort trädgårdsintresse. Göran värdesätter den sociala aspekten av arbetet på FemtioFemPlus men det allra viktigaste är givetvis att kunderna blir nöjda med slutresultatet.

Birgitta Månsson
Verksamhetsansvarig i Kristianstads kommun

  • Behöver du hjälp?

    Ange ditt telefonnummer nedan så kontaktar vi dig snart!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Bli medarbetare