• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi på FemtioFemPlus i Karlskrona erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre? Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus, vi underlättar din vardag!

Behöver du hjälp att få ihop vardagspusslet? I Karlskrona erbjuder vi en bredd av framförallt RUT- men även ROT-tjänster till våra kunder. Exempel på några av de tjänster vi erbjuder är: städning, trädgårdsarbete, IT-tjänster och snickeriarbete. Kontakta oss gärna för mer information, vi hjälper dig gärna.
Känner ni på ert företag att ni vill att medarbetarna fokuserar på det de är bäst på, då hjälper vi gärna till med det andra. Allt från lokalstädning till enklare underhållsuppdrag. Åt företag eller bostadsrättsföreningar hjälper vi gärna till med städning, underhåll, trädgårdsskötsel när det är säsong för det och på vintern hjälper vi även med snöskottning.
Du kanske börjar närma dig pensionen eller är du redan där men inser att du fortfarande har mycket kraft, vilja och energi kvar. Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill vara med och göra vardagen trevligare och enklare för våra kunder i Karlskrona. Vill du också vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Karlskrona

Man ska alltid känna sig välkommen till oss på FemtioFemPlus i Karlskrona och likaså ska det vara enkelt och tryggt att ha med oss att göra. Vi finns här för dig och för att underlätta din vardag. Själv har jag en bakgrund som ingenjör med många år i större företag, därefter har jag även haft flera års erfarenhet av att driva eget företag.

Att vara franchisetagare för FemtioFemPlus ligger helt i linje med mina värderingar, att sätta kunden och medarbetarna i fokus. Som en mycket händig och erfaren Ingenjör så vet jag att det mesta går att lösa. Vi på FemtioFemPlus i Karlskrona drivs av att tillgodose kundens behov. Centralt för oss är att skapa en känsla för dig som upplevs som kvalitativ, trygg och flexibel. Förutom att erbjuda dig bra kvalitet och service till rätt pris utför vi våra tjänster med uppriktig glädje. Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att förenkla vardagen.

Anders Örnblom
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Karlskrona

Det är jag som svarar när du ringer!