• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Trädbeskärning

Har du ett träd som börjat skymma solen i trädgården eller börjar det helt enkelt bli vildvuxet? Då kanske det är dags att ansa trädkronan. Vi hjälper dig gärna med det.

Lämna dina kontaktuppgifter eller ring oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med trädbeskärning!

Trädgårdsteamet i Kalmar

Anlitar du oss för att beskära dina träd kan du stöta på Åke. Han har tidigare arbetat på en fotbollsklubb och skött gräsanläggningen – då förstår man att Åke har gröna fingrar! Även Stig ingår i vårt trädgårdsteam och Åke och Stig åker ofta på jobb tillsammans. De har båda ett stort intresse för grönt och växtlighet så du vet att du lämnar dina träd i trygga händer när Stig och Åke kommer.

Jag berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med trädbeskärning!

Ola Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Kalmar

 

Din skönare vardag börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.