• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Häckklippning

Växer det fortare i trädgården än vad du hinner och orkar med? Våra medarbetare är kunniga och vet hur man ansar en häck på rätt sätt. Låt oss sköta häckklippningen så att du får tid över till annat samtidigt som du får möjlighet att njuta av en välskött trädgård.

Ring eller mejla oss direkt eller lämna dina kontaktuppgifter så berättar vi mer!

Trädgårdsteamet i Kalmar

Anlitar du oss för häckklippning kan du stöta på Åke. Han har tidigare arbetat på en fotbollsklubb och skött gräsanläggningen – då förstår man att Åke vet vad som krävs för att få en gräsmatta att trivas! Även Stig ingår i vårt trädgårdsteam. Åke och Stig åker ofta på jobb tillsammans. De har båda ett stort intresse för grönt och växtlighet så du vet att du lämnar din trädgård i trygga händer när Stig och Åke kommer.

Jag berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med häckklippning!

Ola Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Kalmar

 

Ditt prydligare trädgårdsliv börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.