• Kontakta FemtioFemPlus Jönköping

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
072-0859321

Välkommen till FemtioFemPlus Jönköping

Vi på FemtioFemPlus i Jönköping erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster samt företagstjänster. Hos oss får du hjälp med hemstäd, fönsterputsning, flyttstädning, hantverk och trädgårdsarbeten. Vi kan även hjälpa dig med LOV/Hemtjänst i Värnamo kommun. Våra företagstjänster är fastighetsskötsel, bemanning, städ och fönsterputs – eller vad behöver ditt företag hjälp med?  Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än att dammsuga, tapetsera och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre? Vi hjälper dig!

Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus så underlättar vi din vardag!

Behöver du hjälp att få ihop vardagspusslet? Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som hemstäd, flyttstäd, fönsterputs, snicker/målning och trädgårdsarbeten. Vi erbjuder även LOV/Hemtjänst i Värnamo kommun.

Är ditt företag eller din bostadsrättsförening i behov av hjälp med städtjänster eller fastighetsskötsel? Behöver ni extra händer vid en arbetstopp? Putsa era skyltfönster eller kontor? Vi erbjuder ett stort antal tjänster som underlättar för er.

Vi är alltid intresserade av att hitta fler pigga och glada seniorer. Kontakta oss och berätta lite om dig själv och vad du vill dryga ut din pension med för arbetsuppgifter. Vi har en stor efterfrågan i Jönköping nu tveka inte prata mer med oss!

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Jönköping

Tjusningen med att anlita oss på FemtioFemPlus är att vi älskar det vi gör! Genom senior bemanning med stor erfarenhet och kunskap skapar vi trygghet och glädje för våra kunder.
 
Vår utgångspunkt är att det alltid är samma medarbetare som kommer till dig, oavsett om du anlitar oss som privatkund eller som företagskund.
 
Vi letar ständigt efter fler glada och pigga seniora medarbetare.
 
Vill du bli vardagshjälte tillsammans med oss så tveka inte på att höra av dig till oss.
 
Ge gärna ett omdöme om FemtioFemPlus Jönköping!

Du är välkommen att ge ett omdöme om oss på länkarna nedan. Detta hjälper andra som söker efter hushållsnära tjänster att hitta rätt leverantör.


Betygsätt FemtioFemPlus Jönköping på Google