• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
036 - 291 67 95

Vi på FemtioFemPlus i Jönköping erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster med särskild inriktning mot hantverk och trädgårdsarbeten. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än att tapetsera och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre?

Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus så underlättar vi din vardag!

Behöver du hjälp att få ihop vardagspusslet? Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som snicker/målning och trädgårdsarbeten. Kontakta oss för mer information.
Är ditt företag eller din bostadsrättsförening i behov av hjälp med städtjänster eller fastighetsskötsel? Behöver ni extra händer vid en arbetstopp? Vi erbjuder ett stort antal tjänster som underlättar för er.
Vi är alltid intresserade av att hitta fler pigga och glada seniorer. Kontakta oss och berätta lite om dig själv och vad du vill dryga ut din pension med för arbetsuppgifter.

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Jönköping

Hos oss blir man sedd och hörd. Det ska alltid vara lätt och roligt att ha kontakt med oss, oavsett vad det gäller. Vi gör vårt bästa för att tillgodose dina behov och ger oss inte förrän du är nöjd – det är flexibelt och tryggt!

Kontakta oss för att få veta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Rickard Carlsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Jönköping