Välkommen till FemtioFemPlus – din leverantör av hushållsnära tjänster i Huddinge och Farsta. Vi erbjuder en stor variation av tjänster som underlättar din vardag. Hos oss hittar du positiva och erfarna medarbetare som står redo att hjälpa till när din tid eller ork inte räcker till. Vi tillhandahåller städtjänster såsom veckostäd och storstäd till både privatpersoner och företag. FemtioFemPlus erbjuder även trädgårdstjänster för dig som vill njuta av en välskött trädgård året om. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i vardagen!

Franchisetagare hos FemtioFemPlus i Huddinge och Farsta

FemtioFemPlus i Huddinge och Farsta drivs av mig, Yvonne Wikström. Jag har tidigare drivit företag både enskilt och som franchisetagare, och efter ett antal år som anställd kände jag en stor längtan tillbaka till företagandet. Som franchisetagare får jag utlopp för mitt driv och mina idéer och det känns roligt att få vara en del av det lokala näringslivet i Huddinge och Farsta, områden som ligger mig varmt om hjärtat.

Jag tilltalas verkligen av tanken bakom konceptet hos FemtioFemPlus, som erbjuder seniorer en chans att fortsätta arbeta på sina egna villkor. Det finns så mycket kompetens och erfarenhet som vi tar tillvara genom att anställa dessa kunniga människor och det gillar jag. Att få vara med och bidra både med anställning till seniorer och hjälp i vardagen till dem vars tid eller ork inte räcker till, känns mycket meningsfullt för mig. När jag inte jobbar susar jag gärna fram på en motorcykel eller står i trädgårdslandet med en spade i handen. Trädgårdsarbete är ett av mina stora intressen och vad är härligare än att kunna plocka in sin egen mangold till måltiden? Jag är väldigt glad över att vi kan erbjuda våra kunder hjälp även med trädgårdsarbete.

Hör av dig till mig så berättar jag om hur vi kan hjälpa just dig i vardagen!

Yvonne-Wikstrom

Yvonne Wikström

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Huddinge och Farsta är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

08-34 64 94

Telefontider mån-fre 16-20.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.