Hemstädning i Hörby

Saknar du tid eller ork att städa hemma? Då hjälper vi dig gärna!

Vi på FemtioFemPlus strävar efter kontinuitet och att erbjuda en jämn kvalitet. Därför tycker vi att det ska vara samma person som kommer hem till dig vid återkommande uppdrag. Är du inte hemma när vi städar upprättar vi ett nyckelavtal så att du kan få din hemstädning utförd på ett tryggt sätt.

Vi utformar alla våra tjänster efter dina önskemål, men här kommer exempel på vad som kan ingå i en hemstädning:

  • Dammtorkning av möbler och inredning
  • Dammsugning av golv och mattor
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning av köksluckor och vitvaror
  • Rengöring av badkar/dusch, wc-stol och handfat

Ring eller mejla oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i din vardag!

 

Conny-KlangVår hemstädningspersonal

I Hörby finns bland annat Agneta och Jennifer med i teamet. Agneta är också mycket uppskattad av våra kunder och de som har anlitat henne vill att det är just hon som kommer ut varje gång. Jennifer har mångårig erfarenhet av hemstädning och även hon är mycket omtyckt av kunderna. Ett populärt gäng som kunderna har förtroende för!

Conny Klang
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Hörby

 

Din skönare vardag börjar här!

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp/spann, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.