• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Trädbeskärning i Höör

Behöver du hjälp att få ner en gren eller att beskära ett helt träd? Ibland kan det vara tungt att beskära träd som behöver ansas och då hjälper vi gärna till.

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med trädbeskärning.

Trädgårdsgruppen i Höör

Om du anlitar oss för trädbeskörning kan du få träffa Kenneth som tidigare arbetat som både fastighetsskötare och reparatör. Han gör lite av det mesta och hjälper till att göra din trädgård fin! Även jag hoppar in och hjälper till i våra kunders trädgårdar. Jag har tidigare erfarenhet från att sköta ett lantbruk och har stor vana vid allt från omfattande grönytor till trädgårdsskötsel.

Conny Klang
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Höör

 

Ditt välansade trädgårdsliv liv börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.