• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Hjälp med häckklippning för dig som bor i Höör

Har det hunnit bli vildvuxet i trädgården där hemma? Oavsett om du behöver hjälp att fixa i ordning inför sommaren eller vintern kan vi hjälpa dig med häckklippning så att du kan njuta av en välskött trädgård samtidigt som du har tid och ork över till annat.

Vi berättar gärna mer – ring eller mejla oss!

Conny-KlangVår trädgårdspersonal

Om du anlitar oss för häckklipnning kan du få träffa Kenneth som tidigare arbetat som både fastighetsskötare och reparatör. Han gör lite av det mesta och hjälper till att göra din trädgård fin! Även jag hoppar in och hjälper till i våra kunders trädgårdar. Jag har tidigare erfarenhet från att sköta ett lantbruk och har stor vana vid allt från omfattande grönytor till trädgårdsskötsel.

Conny Klang
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Höör

 

Ditt prydligare liv börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.