• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Hjälp med gräsklippning för dig som bor i Höör

En välansad gräsmatta är en viktig del av en välskött trädgård och påverkar i hög grad helhetsintrycket. Kanske vill du ägna de vackra sommardagarna till någonting annat än att klippa gräs, eller så ska du resa bort och fortfarande vill att huset ska se bebott ut. Oavsett vilket skälet är hjälper vi dig gärna med gräsklippning, både vid enstaka tillfällen och löpande under hela säsongen.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Conny-KlangVår trädgårdspersonal

Om du anlitar oss för gräsklippning kan du få träffa Kenneth som tidigare arbetat som både fastighetsskötare och reparatör. Han gör lite av det mesta och hjälper till att göra din trädgård fin! Även jag hoppar in och hjälper till i våra kunders trädgårdar. Jag har tidigare erfarenhet från att sköta ett lantbruk och har stor vana vid allt från omfattande grönytor till trädgårdsskötsel.

Conny Klang
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Höör

 

Ditt snaggade vardagsliv börjar här

 

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.