• Kontakta FemtioFemPlus Helsingborg

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
042-400 48 52
Vi på FemtioFemPlus i Helsingborg erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som hemstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete och olika typer av hemservice. Dessutom har vi duktiga hantverkare i vår seniorpool som kan hjälpa dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Vi erbjuder även företag tjänster så som kontorsstädning och fastighetsskötsel samt bemanning. Som brukare av hemtjänst är du även välkommen att välja Femtiofemplus Helsingborg som utövare (LOV). Välkommen att kontakta oss så gör vi din vardag lite enklare!

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning eller kanske inte orken för det finns längre?  Då hjälper vi er naturligtvis gärna med detta.

Vill ni hellre fokusera på den egna huvudverksamhet? Då hjälper vi er gärna med städtjänster och fastighetsskötsel.

Vi är alltid intresserade av fler pigga och glada seniorer. Just nu har vi ett extra behov av er som gillar trädgårdsarbete och snickerier.

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Helsingborg

Justus Winbladh började arbeta på FemtioFemPlus i Helsingborg i november 2017 och är områdeschef på FemtioFemPlus kontor i Helsingborg. Han driver den dagliga verksamheten på kontoret tillsammans med Sebastian Daun som kom till företaget i september 2019. Allra mest troligt är det någon av dem du kommer att få prata med när du ringer till oss. Christina och Anders hjälper oss vid behov och tillsammans ser vi till att du som kund alltid ska få ett positivt bemötande när du kontaktar oss. Vi erbjuder både privat- och företagskunder flexibla och kundanpassade tjänster – för att underlätta din vardag eller verksamhet.   

Jag hjälper gärna dig!

Har du några frågor eller funderingar tveka inte ta kontakt med mig!

Justus och Sebastian Justus och Sebastian
Verksamhetsansvarig för FemtioFemPlus Helsingborg

042-400 48 52