Vi på FemtioFemPlus i Helsingborg erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som hemstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete och olika typer av hemservice. Dessutom har vi duktiga hantverkare i vår seniorpool som kan hjälpa dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Vi erbjuder även företag tjänster så som kontorsstädning och fastighetsskötsel samt bemanning. Som brukare av hemtjänst är du även välkommen att välja Femtiofemplus Helsingborg som utövare (LOV). Välkommen att kontakta oss så gör vi din vardag lite enklare!

 

Verksamhetsansvariga FemtioFemPlus Helsingborg

Mats Liljekvist började i augusti 2013, är verksamhetschef på företaget och ansvarar i Helsingborg för hantverksuppdrag och hemservice åt brukare av hemtjänst. Mats är dessutom ansvarig för support av franchisetagare i hela landet och arbetsmiljö inom företaget samt reklamationer och försäkringsärenden. Utöver det arbetar Mats med upphandlingar och ansökningar mot olika kommuner i samband med Lagen Om Valfrihet (LOV). I dagsläget arbetar vi med detta i 15 olika kommuner i Sverige.

Som ung påg från Påarp startade Mats sin karriär som snickarlärling och drev därefter en entreprenadfirma inom bygg och anläggning i 20 år. Ett karriärbyte tog honom sedan in på Bring Frigoscandia där han under ett antal år avancerade från kontrollant till att arbeta som platschef för anläggningen ute i Bjuv.

Justus Winbladh började på FemtioFemPlus i november 2017. Justus är områdeschef i Helsingborg och ansvarar för den dagliga driften på kontoret i Helsingborg. Till sin hjälp har Justus på daglig basis Sebastian och vid behov har vi fler kollegor på kontoret för att alltid finnas tillgängliga. Fokus för oss är att du som kund ska få ett positivt och personligt bemötande. Vi erbjuder både privat- och företagskunder flexibla och kundanpassade tjänster, för att underlätta din vardag eller er verksamhet.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Helsingborg är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

042-400 48 52

Telefontid kl. 08:00 - 16:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.