Vi på FemtioFemPlus i Helsingborg erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som flyttstädning, hemstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Dessutom har vi duktiga hantverkare i vår seniorpool som kan hjälpa dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Vi erbjuder även företag tjänster så som kontorsstädning och fastighetsskötsel samt bemanning. Välkommen att kontakta oss så gör vi din vardag lite enklare!

 

matsVerksamhetsansvarig FemtioFemPlus Helsingborg

Mats Liljekvist, verksamhetschef och ansvarig för Helsingborg. Mats började i Augusti 2013 och ansvarar för våra lokala hantverksuppdrag samt tjänster mot föreningar och företag, men ansvarar även för stora centrala områden. Vidare ansvarar Mats för arbetsmiljö, centrala upphandlingar och ansökningar mot kommuner i samband med Lagen Om Valfrihet. Vi är i dagsläget godkända i 38 kommuner runt om i landet.

Som ung påg ifrån Påarp startade Mats sin karriär som snickarlärling och drev därefter en entreprenadfirma inom bygg och anläggning i 20 år. Ett karriärbyte tog honom sedan in på Bring Frigoscandia där han under ett antal år avancerade från kontrollant till att arbeta som platschef för anläggningen ute i Bjuv.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Helsingborg är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

042-400 48 52

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.