Trädbeskärning i Hässleholm

Behöver du hjälp att få ner en gren eller att beskära ett helt träd? Ibland kan det vara tungt att beskära träd som behöver ansas och då hjälper vi gärna till.

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med trädbeskärning.

Christian-NeumannVår trädgårdspersonal

Om du anlitar oss för trädbeskärning kanske du träffar Cerry som tidigare har arbetat som trädgårdsarbetare och vet vad som krävs för att hålla en trädgård välskött. Även Sven-Olof hoppar in och hjälper dig med din trädgård om det behövs. Båda är energiska och noggranna – bra egenskaper att ha när man ska sköta en trädgård!

Christian Neumann – Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Hässleholms kommun

 

Ditt välansade trädgårdsliv liv börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Hässleholm är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0760-46 39 97

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.