Storstädning för dig som bor i Hässleholm

Önskar du städning som går lite mer på djupet än den vanliga veckostädningen? Inuti skåp och garderober, damning av tak och väggar, skurning av kakel i badrummet. Och hur ser det egentligen ut bakom badkaret? Vi gör upp en kostnadsfri plan tillsammans med dig, utifrån dina behov.

Exempel på vad som kan ingå i en storstädning:

  • Dammtorkning av väggar och tak
  • Torkning av dörrar, dörrfoder och lister
  • Rengöring inuti skåp och garderober
  • Rengöring bakom spis
  • Rengöring av ugn invändigt
  • Vädring av mattor.
  • Skura kakel i badrummet.
  • Damma/torka av
  • Putsa silver
  • Torka av ventilationer

Hör av dig till oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig att få ett fläckfritt hem!

Städteamet i Hässleholm

Christian-Neumann

Anlitar du oss för storstädning kan du få träffa Cerry, Anita eller Ann-Margret. Både Cerry och Anita har tidigare erfarenhet som lokalvårdare och vet vad som krävs för att hålla ett hem snyggt och prydligt. Ann-Margret har arbetat inom hemtjänst och som receptionist och kan beskrivas som en utåtriktad och social person. Tillsammans utgör de några av de som arbetar med storstädning hos oss och de har gemensamt att de är pålitliga och noggranna, något som våra kunder uppskattar!

Christian Neumann – Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Hässleholms kommun

 

Ett fläckfritt hem börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp/spann, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Hässleholm är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0760-46 39 97

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.