Fönsterputsning i Hässleholm

Vill du också ha skinande fönster som släpper in allt solljus? Årstiderna är obarmhärtiga mot våra fönster och därför kan det vara skönt att ta hjälp med fönsterputsning. Vi tillhandahåller professionell utrustning och garanterar ett fläckfritt resultat.

Christian-NeumannFönsterputsningsteamet i Hässleholm

Anlitar du oss för fönsterputsning kan du få träffa Cerry, Anita eller Ann-Margret. Både Cerry och Anita har tidigare erfarenhet som lokalvårdare och vet vad som krävs för att hålla ett hem snyggt och prydligt. Ann-Margret har arbetat inom hemtjänst och som receptionist och kan beskrivas som en utåtriktad och social person. Tillsammans utgör de några av de som arbetar med fönsterputsning hos oss och de har gemensamt att de är pålitliga och noggranna, något som våra kunder uppskattar!

Christian Neumann – Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Hässleholms kommun

 

Din glasklara vardag börjar här!

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Hässleholm är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0760-46 39 97

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.