Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus i Hässleholm!

Verksamhetsansvarig och franchisetagare hos FemtioFemPlus i Hässleholm

Christian-NeumannGemensamt för våra kunder är att de känner en trygghet i att anlita våra medarbetare då de är pålitliga och noggranna. Våra kunder befinner sig ofta i en äldre målgrupp och känner att de inte riktigt orkar med exempelvis städning och trädgårdsskötsel längre. Någonting som kunderna också uppskattar är att medarbetarna inte måste skynda iväg till andra jobb utan har möjligheten att vara personliga. Många nya kunder har blivit rekommenderade av grannar och bekanta att använda sig av FemtioFemPlus.

För mig är en välfungerande och löpande kommunikation viktig, både med mina kunder och med mina medarbetare. Därför försöker jag återkomma snabbt när kunderna kontaktar mig, minst inom 24 timmar, men oftast betydligt fortare än det.

Jag startade min yrkesbana som språklärare i 20-årsåldern och jobbade i över 30 år innan jag kände att det var dags att prova på någonting nytt. Då hittade jag FemtioFemPlus och fick möjlighet att starta eget. Att starta eget kan ibland kännas nervöst, men som franchisetagare får man möjligheten att driva eget samtidigt som man får en trygghet och hjälp från franchisegivaren.

Christian Neumann – Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Hässleholms kommun

 

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Hässleholm är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0760-46 39 97

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.