• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
Välkommen att kontakta oss!
08-51713795

Hushållsnära tjänster i Haninge med RUT/ROT-avdrag

Vi på FemtioFemPlus i Haninge erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster och kan hjälpa dig med såväl städning som trädgårdsarbete. Våra duktiga hantverkare tar hand om de snickeri – och måleriarbeten du vill ha hjälp med. Vi åtar oss både små reparationsarbeten och större renoveringar och finns tillgängliga både för dig som privatperson och för er som företag. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan förenkla din vardag!

Tips! Visste du att vi även tar uppdrag i Nacka och Tyresö!

Vi erbjuder olika typer av RUT- och ROT-tjänster till privatkunder. Exempel på detta kan vara skräddarsydda upplägg av trädgårdsarbete, fönsterputs, städning och snickeri. Vi löser det mesta som du kan tänkas önska hjälp med så tveka inte att kontakta oss.
Med våra medarbetares kompetens kan vi erbjuder er kontorsstädning och Fastighetsskötsel, så som exempelvis trappstädning, rengöring i soprum, snöskottning och skötsel av grönområden.
Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder! Vill du vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Haninge

HUR KAN VI UNDERLÄTTA DIN VARDAG MED HUSHÅLLSNÄRA RUT- & ROT-TJÄNSTER?

HUR KAN VI UNDERLÄTTA DIN VARDAG SOM FÖRETAG, BRF, FÖRENING?

RING OSS! JAG/VI HJÄLPER ER MED SERVICETJÄNSTEN NI ÖNSKAR FÅ UTFÖRD!

Välkommen till FemtioFemPlus Nacka, Tyresö, Haninge – Vi är ert lokala serviceföretag med anställda som bor i ert närområde. Vi har många nöjda kunder och medarbetare på området. Det går hand i hand, nöjda kunder ger nöjda medarbetare och tvärt om.

Vi utför våra tjänster med glädje och kunskap!

Vi är en pålitlig, kvalitativ och trygg servicepartner som hjälper er i er vardag. Vi utför jobben enligt dina/era önskemål, genom våra duktiga, trygga, erfarna, handplockade medarbetare.

Vi hjälper privatpersoner med RUT- och ROT-tjänster:

RUT-tjänster: Hemstädning, storstädning, fönsterputs, social ledsagning, allt inom trädgård, trädbeskärning, handyman jobb, snöskottning mm.: Alla medarbetare har en lång arbetslivserfarenhet, kunnighet inom varje område och utför tjänsterna med stor kompetens och bidrar till en ökad livskvalitet till våra kunder. Vissa RUT-tjänster utför vi veckovis eller månadsvis till våra kunder.

ROT-tjänster allt inom snickeri, måleri, plattsättning utomhus, handyman jobb: Alla medarbetare har en lång och gedigen kunskap inom sitt hantverksområde.

Vi sköter RUT- och ROT-avdragen direkt på fakturan. Vi har ansvarsförsäkring och har kollektivavtal.

Vi hjälper företag, Bostadsrättsföreningar, föreningar och skräddarsyr tjänster efter era behov: Allt inom servicetjänster, tjänstemanna- tjänster, fabrikstjänster, butikstjänster mm. Allt ifrån några timmars arbete till att tillsätta ett vikariat.

Varför välja oss på FemtioFemPlus? Vi arbetar för långsiktiga kundrelationer. Våra handplockade medarbetare som bor i ert närområde har en hög arbetsmoral men framför allt utför de sina arbetsuppgifter med glädje och hög kompetens. Att vi försöker se till att det är samma person som kommer hem till er och utför en specifik tjänst. Vi är ett gediget serviceföretag som utför våra tjänster med kunskap och trygghet.

VÅR MISSION ÄR ATT BIDRA TILL ÖKAD LIVSKVALITET TILL ER SOM KUND MED VÅRA SERVICETJÄNSTER OCH ATT VÅRA MEDARBETARE JOBBAR FÖR ATT DE VILL OCH INTE FÖR ATT DE MÅSTE.

Hör av Er, vad kan vi hjälpa Er med? Vi på FemtioFemPlus Nacka, Tyresö, Haninge ser fram emot att bli er serviceleverantör.

Välkommen och kontakta oss!

Marie Hedfors
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Nacka tillsammans med medarbetare