Välkommen till FemtioFemPlus! Vi levererar hushållsnära tjänster i Halmstad, Laholm och Hyltebruk med omnejd. Våra medarbetare är glada och erfarna och hjälper dig att underlätta din vardag. Vi tillhandahåller exempelvis städning av alla de slag samt trädgårdsarbete. Vi har även duktiga hantverkare som kan ta hand om dina snickeri – och målningsprojekt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan underlätta din vardag!

Kajsa-Jonsson

Verksamhetsansvarig och franchisetagare FemtioFemPlus Halmstad

En fördel med att anlita oss är, förutom att medarbetarna har en hög arbetsmoral, att vi i så hög utsträckning som möjligt försöker se till att det är samma person som kommer hem till dig varje gång. Förutom tryggheten så ger det även högre kvalitet på arbetet. Detta skapar goda förutsättningar för långsiktiga relationer.

Jag bestämde mig för att bli franchisetagare för FemtioFemPlus när jag insåg alla fördelar det innebar att arbeta med seniorer. Våra medarbetare har en mycket god arbetsmoral vilket också gör mitt jobb roligare! De tar ett stort ansvar när de är ute och jobbar och är också mycket tillförlitliga. Att våra medarbetare jobbar för att de vill och inte för att de måste är också någonting som leder till arbetsglädje.

Själv har jag tidigare jobbat inom ett antal olika branscher. Bland annat har jag arbetat på Ikea, där jag var säljledare på avdelningsnivå, men jag har även varit både anställd och delägare på ett företag inom bemanningsbranschen. Eftersom jag trivdes som egenföretagare ville jag gärna fortsätta med det och utveckla det lokala företagandet i Halmstads kommun.
Ta gärna kontakt med mig så berättar jag mer om hur vi kan underlätta i din vardag!

Kajsa Jönsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Halmstads kommun

 

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Halmstad är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

042-611 50 50

Telefontider mån-fre 08-17, lunchstängt 12.00-12.30.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.