Välkommen till FemtioFemPlus i Göteborg!
Hos oss finns positiva, erfarna medarbetare som kan hjälpa dig med det mesta som faller inom ramen för RUT – och ROT-tjänster. Vi tillhandahåller både städning av alla de slag och trädgårdsarbete som exempelvis gräsklippning och skötsel av rabatter. Hos oss finns även skickliga hantverkare för de byggprojekt du vill ha hjälp med. Det är viktigt för oss att ha medarbetare som trivs och mår bra. Vi är övertygade om att det leder till kvalitet i kontakten med dig som kund. Vi arbetar också för att begreppen hållbarhet och miljö ska vara en självklar del i vår verksamhet. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan underlätta för dig i vardagen.

Verksamhetsansvarig FemtioFemPlus Göteborg

Välkommen kontakta oss!

Vi vet att det är mycket som ska hinnas med och orkas med i vardagen och livspusslet ska på något sätt gå ihop. I din vardag vill vi vara en pålitlig, kvalitativ och trygg partner som hjälper dig närhelst behoven uppstår. Vi lyssnar på dig och gör uppdragen på det sätt som du önskar genom våra duktiga och handplockade medarbetare. Vi gör vårt yttersta för att matchningen mot ditt specifika behov ska vara så bra som möjlig.

Vilka är då vi? Vi består av oss, Marie och Magnus, och vi har båda två lång erfarenhet från arbete med både personalansvar och kundrelationer inom olika områden. Marie med en mångårig bakgrund inom media som produktansvarig, där projektledning, IT-frågor och kundrelationer har varit huvudsakliga fokusområden. Magnus som utbildad snickare med lång erfarenhet inom bygg. Karriären började som byggnadsarbetare och sedan kändes det naturligt att ta steget till eget företagande. Därefter har arbetet bestått av såväl arbetsledning och projektledning som platschef.

Konceptet FemtioFemPlus valde vi då vi tror på den seniora arbetskraften som en enorm tillgång då deras önskan om att få fortsätta arbeta skapar en motivation och drivkraft som tillsammans med kunnande och erfarenhet hjälper kunder med alla önskemål på det mest optimala sättet.

Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus i Göteborg!

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Göteborg är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

031-451515

Telefontider mån-fre 08-16, lunchstängt 12.00-12.30.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.