• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Tillbaka

Umeå

Umeå

Vill du starta upp FemtioFemPlus i Umeå?

Vi har uppmärksammat att Umeå är en ort med goda förutsättningar för vår verksamhet, därför söker vi dig som vill starta ditt eget företag i Umeå och som tror på vår affärsidé. Du är driven och villig att kavla upp ärmarna för att få ditt företag riktigt framgångsrikt.

Vi stöttar dig med all vår kunskap och erfarenhet samt avlastar dig med en del av administrationen med mera. Detta ger dig maximal möjlighet att fokusera på relationsskapande och försäljning, och på så sätt få en snabb tillväxt i ditt företag!

Vad innebär detta för dig?

Det finns alltså redan en stor efterfrågan på våra tjänster I Umeå. Därför behöver du bara leverera bättre tjänster och villkor än dina konkurrenter, och det vet vi redan att FemtioFemPlus gör! Många kunder är intresserade av att köpa väl utförda tjänster av erfarna, lokala seniorer, till ett bra pris.

Som franchisetagare arbetar du självständigt och utvecklar ditt eget företag precis som andra egenföretagare, utan att ta lika stora risker eftersom vårt koncept är bevisat framgångsrikt och du tar del av erfarenheter och kunskaper ifrån våra andra franchisetagare. Dessutom slipper du tänka på att ta fram faktureringssystem, marknadsföringsmaterial och webbsida m.m. från grunden.

Tillsammans bygger vi ett konkurrenskraftigt varumärke och levererar efterfrågade tjänster till bra kvalitet!

Läs mer om fördelarna med att vara franchisetagare hos oss:
Vad är franchise?
Bli franchisetagare hos FemtioFemPlus

Jag är intresserad av att bli franchisetagare - mini