• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Tillbaka

Stockholm

Efterfrågan på våra tjänster är hög, därför söker vi fler franchisetagare i Stockholm! Är du redo att driva en framgångsrik verksamhet?

Trots den höga efterfrågan i Stockholm så erbjuder vi i dagsläget bara våra tjänster till boende på Södermalm, Enskede och Bromma. Detta vill vi självklart ändra på! Vill du bli vår franchisetagare i något av Stockholms franchiseområden?

Vi söker dig som tror på vår affärsidé, är driven och villig att kavla upp ärmarna för att få ditt företag riktigt framgångsrikt. Vi stöttar med all vår kunskap och erfarenhet samt avlastar dig med en del av administrationen. Detta gör det möjligt för dig att fokusera mera på att skapa långsiktiga relationer med kunder och medarbetare, och på så sätt få en snabb tillväxt i ditt företag!

Varför just Stockholm?

Förra året köpte mer än 100 000 av Stockholms privatpersoner RUT-tjänster för nästan 645,5 miljoner kronor. Det innebär ca 3,4 miljoner timmars RUT-arbete. Vår målsättning för våra franchisetagare är att fakturera minst 1000 timmar/månad inom ett år. Det innebär att du bara behöver få ca 0,3 % av de där 3,4 miljoner timmarna och då har vi bara räknat på RUT-tjänster till privatpersoner – får du dessutom en del av ROT-jobben och företagskunderna så kommer målsättningen nås i en rasande fart.

Vad innebär detta för dig?

Eftersom det redan finns ett stort intresse för våra tjänster i Stockholm behöver du inte skapa efterfrågan. Du behöver bara leverera bättre tjänster och villkor än dina konkurrenter och det vet vi redan att vi på FemtioFemPlus gör! Många kunder är intresserade av att köpa väl utförda tjänster av erfarna, lokala seniorer – till ett bra pris.

Som franchisetagare arbetar du självständigt och utvecklar ditt eget företag precis som andra egenföretagare, men utan att ta lika stora risker eftersom vårt koncept är bevisat framgångsrikt och du slipper tänka på att ta fram faktureringssystem, marknadsföringsmaterial och webbsida med mera från grunden.

Tillsammans bygger vi ett starkt varumärke och levererar efterfrågade tjänster till bra kvalitet!

Läs mer om fördelarna med att vara franchisetagare hos oss:
Vad är franchise?
Bli franchisetagare hos FemtioFemPlus

Jag är intresserad av att bli franchisetagare - mini