• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Tillbaka

Borås

Borås saknar en FemtioFemPlus-verksamhet! Trots ett stort intresse av RUT-tjänster så blir Boråsborna i dagsläget inte erbjudna vår service. Vill du vara den som ändrar på det?

Vi på FemtioFemPlus har uppmärksammat att Borås har mycket goda förutsättningar för vår verksamhet. För att etablera oss där söker vi dig som vill starta ditt eget företag och som tror på vår affärsidé. Du är driven och villig att kavla upp ärmarna för att få ditt företag riktigt framgångsrikt.

Vi stöttar med all vår kunskap och erfarenhet samt avlastar dig med en del av administrationen. Detta gör det möjligt för dig att fokusera mera på relationsskapande och försäljning, och på så sätt få en snabb tillväxt i ditt företag!

Vad innebär detta för dig?

Det finns alltså redan ett stort intresse för våra tjänster i Borås och därför behöver du inte skapa efterfrågan. Du behöver bara leverera bättre tjänster och villkor än dina konkurrenter, och det vet vi att FemtioFemPlus gör! Många kunder är intresserade av att köpa väl utförda tjänster av erfarna, lokala seniorer, till ett bra pris.

Som franchisetagare arbetar du självständigt och utvecklar ditt eget företag precis som andra egenföretagare. En av fördelarna är att du inte tar lika stora risker eftersom vårt koncept är bevisat framgångsrikt. Dessutom slipper du tänka på att ta fram faktureringssystem, marknadsföringsmaterial och webbsida m.m. från grunden.

Tillsammans bygger vi ett starkt varumärke och levererar efterfrågade tjänster till bra kvalitet!

 

Läs mer om fördelarna med att vara franchisetagare hos oss:
Vad är franchise?
Bli franchisetagare hos FemtioFemPlus

Jag är intresserad av att bli franchisetagare - mini