FemtioFemPlus etablerar sig i Skurup, Ystad och Simrishamn

Varmt välkommen önskar vi PärOle Lewin, som representerar FemtioFemPlus i Skurup-, Ystad och Simrishamns kommun.

PärOle har mångårig erfarenhet av försäljning.
– Redan som ung mediasäljare för SAS på 1980-talet förstod jag vikten av god och snabb service – alltid levererad med ett leende. SAS charmkurser satte djupa spår i mig. Både som yrkesmänniska och privat.
Att ge den bästa servicen jag förmår, har varit min ledstjärna, och kommer att fortsätta vara även i mitt arbete inom FemtioFemPlus.

PärOle har en bakgrund inom reklam, PR och information. Han har varit verksam som mediakonsult, PR/reklamkonsult, och som reklamchef i möbelbranschen. En tid arbetade Pär som informations/insamlingsansvarig för IM, Individuell Människohjälp.

– Arbetet med, och för, utsatta människor gav mig en ödmjukhet inför livet, och förståelse för våra olika förutsättningar. Att vara tacksam för det man uppnått och har, istället för att känna missnöje över det man saknar.
PärOle har i många år drivit egen verksamhet inom vegetarisk takeaway & catering. En erfarenhet som verkligen visade betydelsen av god service som konkurrensmedel.

– Jag anser att FemtioFemPlus erbjuder sina kunder, och medarbetare, det som jag själv tycker är viktigt. Dvs. trygghet för kunden och för medarbetaren, strävan efter den bästa servicen utifrån varje unik kunds önskemål och behov. Med flexibilitet, snabbhet och prestigelöshet finna lösningar på problem, samt ge förutsättningar för medarbetare att trivas, ta ansvar och utvecklas. Allt serverat med glädje, harmoni och genuinitet.

– Jag hoppas nu finna medarbetare. Gärna 50+ som liksom jag sätter en ära i att få leverera god service, hjälpa människor i deras vardag eller arbete och samtidigt ha trevligt tillsammans.

Önskar ni komma i kontakt med PärOle så når ni honom på tel: 072 853 6828 eller på mail parole.lewin@femtiofem.se

Hemsida: www.femtiofem.se/skurup och www.femtiofem.se/ystad samt www.femtiofem.se/simrishamn