Vi på FemtioFemPlus i Bromma erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och diverse trädgårdsarbete. Vi har även duktiga hantverkare som kan hjälpa dig med målning och snickeriarbete. Dessutom erbjuder vi hjälp med kontorsstädning och fastighetsskötsel för företag och fastighetsägare. Välkommen att kontakta oss – för en enklare vardag!

Franchisetagare hos FemtioFemPlus i Bromma

Jag som driver FemtioFemPlus i Bromma heter Sven Edlund. Jag har bl.a. jobbat som  försäljningsingenjör och gymnasielärare och trivs med att arbeta med människor i alla åldrar. Nu ska det bli fantastiskt roligt att fokusera mer på seniorer efter alla år i skolans värld.

Beslutet att starta något eget tog jag då jag kände att jag ville ha större möjligheter att kunna påverka mitt dagliga arbete och det ansvar det medför. Att driva ett företag har länge funnits i mina i tankar och när jag hittade FemtioFemPlus kände jag direkt att detta koncept tilltalar mig. Många vill ha hjälp med städning och många äldre vill fortsätta att jobba och bidra med sin kunskap och erfarenhet. Att driva ett företag där dessa två grupper matchas ihop känns givande och mycket roligt. Det är också väldigt roligt att kunna bidra lokalt här i Bromma med både arbetstillfällen och hjälp i vardagen åt våra kunder.

Vill du i Bromma ha hjälp med din veckostädning eller kanske en stor- eller flyttstädning? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan underlätta din vardag.

Sven Edlund

Verksamhetsansvarig och franchisetagare Bromma

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Bromma är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

08-640 55 55

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.