Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Välkommen att kontakta oss!

Jerker-Persson

Verksamhetsansvarig och franchisetagare FemtioFemPlus Bollnäs

Vi erbjuder en leveranstrygghet som våra kunder uppskattar. Vi kommer när vi ska och gör det vi ska! Våra medarbetare är uppskattade för att de är sociala och trevliga att ha att göra med. Det är också många som blir rekommenderade att ta hjälp av oss, ibland har de fått tips av en granne som tar hjälp av oss till exempel. Att våra medarbetare har roligt på jobbet tror jag också är någonting som bidrar till att vi har blivit så populära.

Innan jag bestämde mig för att bli egenföretagare arbetade jag med försäljning och marknadsföring. Egenföretagandet började med att jag tog över familjeföretaget och senare bestämde jag mig även för att bli franchisetagare för FemtioFemPlus. Jag startade upp verksamheten i oktober 2014 och sedan dess har det rullat på!

Du får gärna kontakta mig för att höra mer om vår verksamhet!

Jerker Persson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Bollnäs

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Bollnäs är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

070 - 616 72 62

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.