Hemstädning i Arboga

För oss på FemtioFemPlus i Arboga är det viktigaste att vi lämnar en nöjd kund när vi går ut genom dörren. Vi är därför mycket flexibla och det är du som kund som bestämmer vad du vill ha hjälp med.

Vill du ha regelbunden hjälp är det alltid samma medarbetare som kommer hem till dig. Vi anpassar oss efter kunden, men följande ingår vanligtvis i en hemstädning:

  • Dammtorkning av möbler och inredning
  • Dammsugning av golv och mattor
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning av köksluckor och vitvaror
  • Rengöring av badkar/dusch, WC-stol och handfat

Viktigt för dig som kund i Arboga är att samtliga våra medarbetare är försäkrade, både utifrån personlig hälsa samt dina ägodelar om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Vi begär även utdrag ur brottsregistret på samtliga medarbetare innan de börjar arbeta hos oss. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med att släppa in våra medarbetare i ditt hem när vi ska städa hos dig.

Våra medarbetare på FemtioFemPlus i Arboga arbetar för att de tycker att det är roligt att få hjälpa dig, inte för att de måste. Väljer du att underlätta din vardag med hjälp av FemtioFemPlus kommer du att mötas av glädje och medarbetare som sätter kvalitet i fokus.

 

 

Börja din enklare vardag här!

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Ni förbinder er inte till någon uppsägningstid eller bindningstid utan ni är fria att avsluta eller göra uppehåll tjänsten när ni önskar.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Arboga är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

072 - 45 45 155

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.