Vi på FemtioFemPlus i Arboga erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Räcker tiden inte till? Börjar det bli jobbigt att orka med? Vi hjälper dig gärna med tjänster såsom städning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Välkommen att kontakta oss på FemtioFemPlus. Vi underlättar din vardag!

Franchistagare i Arboga

Innan jag valde att bli franchisetagare för FemtioFemPlus hade jag en tid varit nyfiken på företaget. Jag fick av en händelse syn på information om företaget på Internet och kände direkt att jag ville veta mera. Det tilltalar mig att konceptet skapar möjligheter för äldre människor att få både arbete och hjälp. Det är även väldigt roligt för mig att få vara en del av vårt härliga gäng av medarbetare. Jag har hittat rätt personer som trivs ihop och som jag är rädd om. De kunder vi har möts av glädje och äkta engagemang. Vi är måna om att vara flexibla och att låta kundens behov stå i centrum.

Jag har tidigare ägnat mig åt jordbruk, bärodling och produktion av ekologiska juicer på vår gård utanför Arboga. Jag är van att driva olika projekt och gillar att ha många bollar i luften. Detta fortsätter jag nu med som franchisetagare för FemtioFemPlus. Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi kan underlätta just din vardag.

Gunilla Backéus Jansson

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Arboga är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

072 - 45 45 155

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.