• Kontakta FemtioFemPlus Ängelholm

  • Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer någon från oss till dig inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Arbeta hos FemtioFemPlus i Ängelholm

Börjar du närma dig pensionen och inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder.

FemtioFemPlus är ett växande företag och vi söker efter personer med erfarenhet, kompetens och framförallt ett engagemang och en vilja att vara med och utveckla vår verksamhet. Här får du det lilla företagets närhet till kunder och medarbetare samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet.

Vi värnar om vår personal och vill att du ska ha roligt på jobbet och känna dig trygg med dina uppdrag. Hos oss arbetar du på dina premisser, så mycket eller lite du vill! Vi har även sociala aktiviteter som till exempel julmiddag och sommarfest. Låter detta intressant?

Lämna en intresseanmälan så berättar jag mer!

Förresten, visste du att vi även söker efter dig som ännu inte fyllt 55?

Martin Jönsson
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i Ängelholm

 

Lämna gärna en intresseanmälan via formuläret så kontaktar vi dig:

Bli medarbetareInnehållet på sidan senast granskat 2022-05-01 av Martin & Zenita.

Lön
När du arbetar hos oss så har du en fast timlön, som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

Körersättning
Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring och personlig säkerhet
Som anställd hos FemtioFemPlus är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos FemtioFemPlus är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos IF som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare kommer hem hela och glada efter sin arbetsdag så därför har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

Jobbskatteavdrag
Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, jobbskatteavdrag, på dina arbetsinkomster
Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

Mer information och skattetabeller finner du här.