• Kontakta FemtioFemPlus Ängelholm

  • Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer någon från oss till dig inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Gräsklippning i Ängelholm

Vill du ägna de få dyrbara sommardagarna åt någonting annat än att klippa gräset, men fortfarande kunna njuta av att gå barfota på en välansad gräsmatta? Vi hjälper dig gärna med gräsklippningen!

I första hand använder vi den gräsklippare som finns på plats. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med gräsklippningen!

Trädgårdsteamet i Ängelholmolle300

Hos oss kan det vara Olle som sköter din gräsmatta! Han är uppväxt på bondgård där han fick lära sig att sköta lite av varje, och han tycker att trädgårdsintresset bara ökat med åren. Han är rutinerad på att klippa gräs och trivs bra med att komma ut och hjälpa sina kunder med gräsklippningen. Olles kunder uppskattar att han är snabb, lyhörd och alltid ser till så att kunden är nöjd innan han åker därifrån.

Martin Jönsson
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i Ängelholm

  • Veta mer?

    Ange ditt telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig snart!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2022-05-01 av Martin & Zenita.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.