• Kontakta FemtioFemPlus Ängelholm

  • Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer någon från oss till dig inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Hjälp med fönsterputsning

Fönsterputsning kan vara omständligt och tungt – låt oss putsa dina fönster så att de blir skinande rena medan du ägnar dig åt annat!

Våra fönsterputsare har gedigen erfarenhet och tar med sig professionell utrustning för att skona dina fönster så mycket som möjligt. Självklart putsar vi alla sidor av glaset, samt torkar av karmar och fönsterbleck.

Våra fönsterputsare i Ängelholm

Bokar du fönsterputsning hos oss så är det stor chans att du får träffa Helen. Hon tycker det är roligt att träffa nya människor och är alltid positiv och trevlig. Hon har även bra kontakt med sina återkommande kunder som uppskattar både hennes goda humör och hennes noggrannhet.

Martin Jönsson
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i Ängelholm

  • Veta mer?

    Ange ditt telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig snart!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2022-05-01 av Martin & Zenita.

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.