• Kontakta FemtioFemPlus Ängelholm

  • Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer någon från oss till dig inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Barnpassning i Ängelholm

Vi på FemtioFemPlus hjälper gärna till med barnpassning.

Vi kan stötta dig med barnpassning både regelbundet eller vid enstaka tillfällen. Har ni svårt att få ihop hämtning och lämning på förskola och fritids med era arbetstider kan vi underlätta för er i vardagen. Har ni konsertbiljetter eller vill gå på bio är det också bara att kontakta FemtioFemPlus så ser vi till att även era barn får en härlig eftermiddag eller kväll tillsammans med en barnkär FemtioFemPlus:are. Går det vinterkräksjuka på förskolan kan vi också komma hem till er så ni kan hålla era barn hemma och friska.

Självklart får du och din familj möjlighet att träffa önskad barnpassare så ni kan känna av personkemin och ställa frågor.

  • Veta mer?

    Ange ditt telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig snart!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

 Innehållet på sidan senast granskat 2022-05-01 av Martin & Zenita.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.