Vi på FemtioFemPlus i Ängelholm erbjuder hushållsnära tjänster som bland annat städning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Med våra duktiga hantverkare kan vi även hjälpa dig med målning, tapetsering och snickerier. Dessutom hjälper vi företag med kontorsstädning och fastighetsskötsel. Vad kan vi hjälpa dig med?

Verksamhetsansvarig och franchisetagare FemtioFemPlus i Ängelholmmartin-zenita300

Vi erbjuder våra kunder bra service och trygghet. Hos oss kan du lita på att arbetet håller en jämn kvalitet då det alltid är samma person som utför återkommande uppdrag, dessutom är vi lyhörda inför vilka behov som finns på plats och anpassar oss efter dem på bästa sätt. En fördel med att anlita oss är att våra medarbetare jobbar för att de vill, inte för att de måste.

Jag har valt att ta över FemtioFemPlus verksamhet i Ängelholm för att det är ett väloljat företag med bra värderingar. Med min erfarenhet från olika hantverksyrken, arbetssäkerhet och från ett eget företag inom maskin- och industriteknik, passar det mig nu utmärkt att driva ett service-företag i mitt hemområde. Jag är stolt över att vi utför bra tjänster till bra priser och vi ger oss inte förrän kunden är nöjd. För mig är det viktigt att både kunder och medarbetare känner sig trygga och trivs med oss!

Kontakta oss för att få veta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Martin Jönsson
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i Ängelholm

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Ängelholm är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

0705-95 30 26

Telefontider mån-fre 08-16.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.