Storstädning

Behöver du hjälp med att exempelvis städa köksskåp, avfrosta frysen, hänga upp gardiner eller piska mattor? Då hjälper vi gärna till. Storstädning är ett bra komplement där vi utför städning av ytor som inte städas lika regelbundet.

Till skillnad från hemstädning som är återkommande är storstädning aktuellt om du behöver hjälp med en punktinsats, till exempel om du vill göra fint i sommarstugan inför säsongen. Tillsammans med dig gör vi upp en kostnadsfri plan, utifrån dina behov.

Exempel på vad som kan ingå i en storstädning:

  • Dammtorkning av väggar och tak
  • Torkning av dörrar, dörrfoder och lister
  • Rengöring inuti skåp och garderober
  • Rengöring bakom spis
  • Rengöring av ugn invändigt
  • Vädring av mattor.
  • Skura kakel i badrummet.
  • Damma/torka av
  • Putsa silver
  • Torka av ventilationer.

TinaStädteamet i Åhus

Om du anlitar oss för storstädning är det möjligt att du får träffa Tina. Hon har mycket erfarenhet inom olika yrken och har exempelvis arbetat som undersköterska i hemtjänsten och inom omsorgen, men även med att sälja danskt kaffe i Skåne! Tina tycker det allra roligaste är att hennes kunder blir så tacksamma för det arbete som utförs, och kunderna i sin tur uppskattar Tinas noggrannhet, punktlighet och att hon alltid är så trevlig.

Birgitta Månsson
Verksamhetsansvarig i Åhus kommun

 

En renare vardag börjar här!

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp/spann, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Inplanerade/bokade uppdrag ska meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Åhus är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

"En fördel med att anlita oss är att våra medarbetare arbetar för att de vill och inte för att de måste. Våra kunder uppskattar att vi kommer i tid och gör vad som utlovats. Vi satsar på långvariga relationer, och våra medarbetare tar med sig både sin erfarenhet och sin glädje när de kommer till dig."
Birgitta Månsson, Verksamhetsansvarig

0709-14 79 14

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.