Målning och tapetsering

Vill du fixa i ordning hemma men saknar tid och ork? Vi hjälper till med tapetsering samt målning både inomhus och utomhus. Vi är flexibla inför dina önskemål och träffar dig gärna innan för att diskutera ditt projekt. Det är du som kund som köper material, men om du vill att vi följer med för rådgivning eller om du behöver hjälp att hämta upp materialet så gör vi det också.

Detta är några exempel på tjänster som vi på FemtioFemPlus kan utföra:

  • Målning av innertak
  • Målning av lister
  • Tapetsering
  • Olja in altaner
  • Målning av staket
  • Målning av husgavlar

Birgitta Månsson
Verksamhetsansvarig i Åhus kommun

 

Kontakta oss

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på FemtioFemPlus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.

Bli kontaktad

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi på FemtioFemPlus i Åhus är alltid redo att ta oss an nya förfrågningar.

"En fördel med att anlita oss är att våra medarbetare arbetar för att de vill och inte för att de måste. Våra kunder uppskattar att vi kommer i tid och gör vad som utlovats. Vi satsar på långvariga relationer, och våra medarbetare tar med sig både sin erfarenhet och sin glädje när de kommer till dig."
Birgitta Månsson, Verksamhetsansvarig

0709-14 79 14

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.