• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi söker: Kontorschef FemtioFemPlus Uppsala

FemtioFemPlus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Under 2021 växte vi rejält, trots pandemin, och nådde över 110MSEK i omsättning. Idag har vi verksamhet i Sverige och Finland och framöver finns planer på att expandera till ytterligare länder.

FemtioFemPlus levererar högkvalitativa tjänster genom våra erfarna och kompetenta seniorer. Till privatkunder är det främst hushållsnära tjänster, hemtjänst och tjänster inom bygg, målning, etc. Vi utför också en mängd olika bemanningstjänster till våra företagskunder; exempelvis fastighetsskötsel, lokalvård, reception, lager och administration.

För att ta nästa steg i vår utveckling så söker vi nu en ny kontorschef med säljansvar till vårt kontor i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter

FemtioFemPlus verksamhet i Uppsala har funnits i många år och är mycket välfungerande. För att accelerera tillväxten ytterligare och fortsätta den positiva utvecklingen söker vi nu en ny Kontorschef med säljansvar till kontoret i Uppsala.

I din roll ansvarar du för att dra in nya uppdrag till nya och befintliga kunder, såväl på privatsidan som företagssidan. Initialt kommer du även att jobba med tillsättning av uppdrag och förvaltning av befintliga kunder, men tanken är att du alltmer ska fokusera på tillväxtsidan.

Försäljningen utförs både genom bearbetning av leads som kommer via olika kanaler, men till lika stor del genom proaktiv bearbetning av den lokala marknaden. I det senare fallet handlar det om att driva försäljning från första telefonkontakt till kundbesök och signerande av avtal. Kärnan i vårt erbjudande är våra kompetenta och erfarna seniora medarbetare som gör att vi kan erbjuda en mängd olika bemanningstjänster inom olika områden.

Det här erbjuder vi Dig

Ett omväxlande och utmanande arbete väntar dig där du både uppskattar och får energi av traditionellt säljarbete och tycker om att bryta ny mark och vara delaktig i nyutveckling. Det kommer vara din insats som utgör skillnaden för att Uppsala ska lyckas med sina högt satta mål.

FemtioFemPlus är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, konsulter och kollegor då är FemtioFemPlus och du rätt för varandra!

Som Kontorschef på Uppsalakontoret rapporterar du direkt till vår VD Joakim Borén.

Din profil

För att vara med och bygga FemtioFemPlus krävs stort driv, god social kompetens och kommunikativ skicklighet, samt förmågan att förmedla glädje och energi.

Vidare vill vi att du har god erfarenhet från försäljning, gärna inom bemanning och i någon form av ledande ställning.
För att vår verksamhet ska vara effektiv så jobbar vi med vårt egenutvecklade affärssystem. Att du är väl bevandrad i system, datorer och kommunikationsteknik är därför viktigt. Vidare är det meriterande om du har ett stort kontaktnät i Uppsala och om du är allmänt händig.

 

Sök tjänsten…

…genom att maila ditt CV till jobb@femtiofem.se eller via formuläret nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt CV i PDF-format.
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt personliga brev i PDF-format.
Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.