• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Vi söker: Säljansvarig B2B FemtioFemPlus

Skicka in din ansökan till jobb@femtiofem.se

FemtioFemPlus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Vi är jättestolta över att vi även ett svårt år som 2020 växte rejält och nådde nästan 100MSEK i omsättning med ökad vinst. Idag har vi verksamhet i Sverige och Finland och framöver finns planer på att expandera till ytterligare länder.

FemtioFemPlus levererar högkvalitativa tjänster genom våra erfarna och kompetenta seniorer till privat- och företagskunder. Vi utför en mängd olika bemanningstjänster till våra företagskunder; exempelvis fastighetsskötsel, lokalvård, reception, lager och administration.

För att ta nästa steg i vår tillväxtresa så söker vi nu en Säljansvarig B2B.

Dina arbetsuppgifter
I dagsläget utgör B2B 15-20% av vår verksamhet och vårt mål är att företagssidan ska växa ännu mer än B2C och omsätta 100MSEK inom 3 år. I din roll ansvarar du för försäljning mot företagskunder i hela landet, men med fokus på Stockholm. Tjänsten innebär alltså en del resande. Din främsta uppgift är att driva försäljning från första telefonkontakt till kundbesök och signerande av avtal. Kärnan i vårt erbjudande är våra kompetenta och erfarna seniora medarbetare som gör att vi kan erbjuda en mängd olika bemanningstjänster inom olika områden.

Rollen innebär såväl sälj mot identifierade branscher med existerande tjänster som test av nya typer av tjänster mot nya branscher.

Det här erbjuder vi Dig
Ett omväxlande och utmanande arbete där du både uppskattar och får energi av traditionellt säljarbete och tycker om att bryta ny mark och vara delaktig i nyutveckling. Lyckas du sälja in smarta bemanningslösningar till våra företagskunder så är det din insats som är skillnaden.

Vi är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, konsulter och kollegor då är FemtioFemPlus och du rätt för varandra!

Tidigare har lokalkontoren ansvarat för all försäljning inom FemtioFemPlus. Rollen som Säljansvarig B2B är en första pusselbit i att också bygga en central säljorganisation. Det kommer ställa höga krav på dig som säljansvarig, men också ge goda möjligheter till spännande utveckling för dig och för bolaget.

Som Säljansvarig B2B rapporterar du direkt till vår VD Joakim Borén.

Din profil
För att vara med och bygga FemtioFemPlus krävs stort driv, god social kompetens och kommunikativ skicklighet, samt förmågan att förmedla glädje och energi. Vidare vill vi att du har lång erfarenhet från försäljning mot företag och upphandlingar, gärna inom bemanning. Kunskap om rekrytering är också meriterande.

Sök tjänsten…
…genom att maila ditt CV till jobb@femtiofem.se
Vi ser fram emot din ansökan!