• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Möt oss digitalt på Franchise Fair 27 maj!

Möt oss digitalt på Franchise Fair 27 maj! Vi ställer ut på årets Franchise Fair, som i år hålls digitalt. Vi söker dig som drömmer om att bygga upp något eget på din lokala ort, som känner glädjen i hårt arbete, det gör vi med! Vi vill ”svettas” tillsammans! 🙂

Där kommer du kunna ta del av vårt franchisekoncept, prata med oss som franchisegivare, få exklusiva startup-erbjudanden och bli inspirerad av andra framgångsrika entreprenörer inom FemtioFemPlus. Detta kan vara starten på ditt nya entreprenörsliv – hoppas vi ses där!

Klicka in här: https://www.franchisefair.se/