• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FemtioFemPlus rekryterar Adam Gavik som ansvarig för digital marknadsföring

FemtioFemPlus är oerhört stolta över att ha rekryterat Adam Gavik. Adam kommer vara en nyckelspelare i teamet på FemtioFemPlus och rekryteringen är ännu ett led i satsningen på att bli en toppspelare inom digital marknadsföring samtidigt som vi behåller våra starka kundrelationer genom våra lokala kontor.

”Vi är jätteglada för att vi på FemtioFemPlus har förmågan att locka till oss så duktiga kollegor som Adam. Vi tror att Adam och FemtioFemPlus är en ”perfect match” genom Adams kombination av grym kompetens inom digital marknadsföring och att han redan från början lever våra värdeord: Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje.”, säger FemtioFemPlus VD Joakim Borén.

Varmt välkommen till FemtioFemPlus Adam!