• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FemtioFemPlus AB värvar Martin Holmberg och hälsar nu alla Boa Vistas tidigare kunder varmt välkomna till FemtioFemPlus-familjen

FemtioFemPlus AB fortsätter sin starka tillväxtsatsning genom att värva Martin Holmberg från Boa Vista AB. 

Martin_Holmberg

Martin Holmberg

Martin som grundat och drivit bolaget Boa Vista AB i 20 år besitter unika kunskaper, tekniker och metoder inom flera områden, bland annat tak- och fasadtvätt men även skydd och desinfektion av olika material och ytor. Det kommer nu göra att FemtioFemPlus får möjlighet att erbjuda både befintliga och nya kunder ännu fler högkvalitativa tjänster.

”Martin Holmberg är ett aktat namn i branschen och han har byggt ett starkt varumärke och nätverk genom Boa Vista, så det är mycket glädjande att också kunna välkomna alla Boa Vistas tidigare kunder in till FemtioFemPlus-familjen. Vi lovar att ni kommer att känna er hemma här också.”, säger Daniel Larsson, Koncernchef på FemtioFemPlus.

Martin Holmberg
martin.holmberg@femtiofem.se
073-980 06 88