• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FemtioFemPlus fortsätter storsatsningen

FemtioFemPlus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället och vi är stolta så att vi nästan spricker över alla nöjda kunder, nya såsom befintliga, som vi levererade tjänster till 2020.

Trots en hemsk pandemi växte vår verksamhet under 2020 med över 10%, det vill säga med över 4.000 nya kunder, och vi omsätter nu nästan 100MSEK. Våra medarbetare, eller våra ”vardagshjältar” som vi kallar dem, gör tillsammans med våra duktiga franchisetagare verkligen skillnad för alla våra privatkunder och företagskunder!

För att fortsätta på den inslagna vägen så genomför vi från och med 2021-04-01 en omorganisation. Vår tidigare VD, Daniel Larsson (t.h på fotot), går vidare inom organisationen och blir Koncernchef. Det innebär att Daniel blir ansvarig för vår internationella satsning. Vi har redan verksamhet även i Finland och framöver kommer vi också lansera FemtioFemPlus i ytterligare tre länder.

Ny VD för FemtioFemPlus i Sverige blir Joakim Borén (t.v på fotot). Joakim har arbetat på FemtioFemPlus i ett drygt år och har då haft rollen som ”Tillväxtansvarig”. Dessförinnan jobbade Joakim på larmbolaget Verisure i 6 år och var där bland annat VD för Finland och Sälj- och Marknadschef i Sverige.

Inriktningen för FemtioFemPlus kommer vara densamma även med den nya organisationen. Vi ska fortsätta vara tillväxtbolaget med hjärtat på rätta stället och tanken är att den nya organisationen ska ge utrymme för våra vardagshjältar och franchisetagare att kunna serva ännu fler nöjda kunder. Därmed kan tillväxttakten ökas ytterligare.
”Jag ser verkligen fram emot att sprida FemtioFemPlus koncept och värderingar till fler länder” säger Daniel Larsson. ”Satsningen i Finland visar att vårt koncept fungerar även där och detsamma tror vi kommer att gälla fler länder i Europa”.
”Vilken härlig utmaning det är att få leda FemtioFemPlus fortsätta tillväxtresa i Sverige. Med våra fantastiska medarbetare, våra vardagshjältar, som grund så är jag säker på att framtiden för vårt fina bolag och för våra kunder är oerhört ljus!” avslutar Joakim Borén.