• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

FemtioFemPlus kan bli din lokala utförare för LOV i Svedala!

Goda nyheter för dig som bor i Svedala och behöver hemtjänst genom kommunen. Fr.o.m den 6 april 2021 kan FemtioFemPlus Svedala ta emot LOV*-uppdrag inom städ och inköp. Alla som har bistånd i Svedala kommun kan nu välja oss som utförare.

Vi ringer upp Benny Thell som är områdesansvarig för FemtioFemPlus i Svedala och så här säger han om beslutet:

Benny Thell

”-Vi är mycket glada att ha fått godkänt att kunna leverera LOV-uppdrag! För att erhålla LOV i en kommun krävs det att utföraren och dess organisation uppfyller ett flertal krav för att kunden ska känna sig säker och vara trygg med oss. Att erhålla tillstånd att utföra LOV-uppdrag är en bekräftelse på att vi levererar en bra produkt till våra kunder.”

Benny vill också poängtera hur viktig kontakten är med kunden: ”- Vi har alltid samma medarbetare som återkommer till kunden och det är en trygghet för kunden. Våra medarbetare är oftast seniorer med ett långt yrkesliv och har en stor livserfarenhet. En kund är inte enbart en kund utan vi skapar en relation med våra kunder.”

Besök gärna Bennys lokala hemsida i Svedala här.

* Vad är LOV?
Lagen om valfrihet är det längre namnet och förkortas LOV. Enligt en lag skall brukare få kunna välja utförare för tjänster i hemmet när de får hemtjänst från sin kommun. Det är frivilligt att införa LOV – inte alla kommuner har ställt om till denna lag men fler och fler gör det. FemtioFemPlus vill vara ett val för brukare när det gäller praktiska bitar som städning och inköp av mat mm. Idag har vi LOV-uppdrag på flera orter runt om i Sverige och är ett av Sveriges mest omtyckta val inom områdena vi jobbar på.

Byt till FemtioFemPlus idag! Läs mer här!