• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

En milstolpe i vår historia- den 17 november lanserar vi vår uppfräschade logotyp!

Vi är stolta över att få presentera redesignen av vår logotyp, som den största bäraren av vårt varumärke och visuella identitet. I expansionen mot företagskunder inspireras vi av våra nuvarande privatkunder och det arbete som vi utför hos dem varje dag. Vi vill spegla företagets själ och karaktär samt bära fram vår vision både i nutid och framtid. 

– Vi har alltid drivits av ett starkt kundfokus och vi är övertygade om att redesignen av logotypen på ett tydligare sätt speglar vårt uppdrag och vision att på riktigt göra skillnad i våra kunders vardag.  Vi står för glädje, engagemang, stolthet och entreprenörskap vilket  skall kännas i alla led ut till kund, säger Daniel Larsson, VD på FemtioFemPlus AB.