• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

FemtioFemPlus – ny medlem i Städbranschen Sverige!

Vi är mycket glada över att från och med den 9 juni 2020 vara anslutna som medlemmar i Städbranschen Sverige.

För oss innebär medlemskapet ännu ett steg i vår ambition om att vara ett etablerat, stabilt varumärke och ett seriöst, kvalitativt och konkurrenskraftigt företag. Det stärker oss som attraktiv arbetsgivare med fokus på rättvisetänk och social hållbarhet, med goda anställningsvillkor enligt kollektivavtal och utifrån branschens angivna riktlinjer. Vi ser detta som en kvalitetsstämpel, som ökar vår synlighet och konkurrenskraft på marknaden.

Städbranschen Sverige AB’s fokus är att bidra till att sprida kunskap genom att erbjuda vidareutbildning via kurser och litteratur, och att arbeta för en vit bransch med ambitionen att “svartlista de oseriösa och lyfta fram de seriösa”, som de skriver på sin hemsida. Städbranschen Sverige AB arbetar även med integration, jämställdhet och miljöfrågor inom branschen. För att nå delar av sina mål arbetar de aktivt med att skapa möten, rådgivning, utbildning samt att påverka landets beslutsfattare.